Βeauty Outlet: Ελάτε να ζήσετε ένα νέο, φανταστικό ταξίδι ομορφιάς!

By 20 Μαΐου 2020 4 Ιουνίου, 2020 Beauty Outlet

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε για την έναρξη λειτουργίας των δύο ολοκαίνουργιων Beauty Outlet στην Λεωφόρο Κολωνακίου στην Λεμεσό και στα Λατσιά!

Ο Όμιλός μας, διαχρονικά επιδιώκει να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγοράς στον Κύπριο καταναλωτή. Με αυτή την αρχή διαμορφώθηκε και το Beauty Outlet ώστε να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών, σε προϊόντα ομορφιάς, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

Σας προσκαλούμε να τα επισκεφθείτε το Βeauty Outlet Κολωνακίου, στην οδό Σπύρου Κυπριανού 6 και στο Beauty Outlet στα Λατσιά στην Αρχ. Μακαρίου Γ’ 30, από Δευτέρα μέχρι Σάββατο 9 π.μ έως 8 μ.μ. Θα βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς του Ομίλου C.A. Papaellinas, όλες τις αγαπημένες σας μάρκες αρωμάτων καθώς και επιλεγμένες μάρκες καλλυντικών, για ένα φανταστικό ταξίδι ομορφιάς!

Και πάντα με την άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης από τους συναδέλφους μας, σε ένα μοντέρνο και ζεστό περιβάλλον. Το Beauty Outlet  φιλοδοξεί να γίνει ο νέος αγαπημένος σας προορισμός ομορφιάς, που προσφέρει την εγγύηση ποιότητας των πιο διάσημων brands, στις καλύτερες τιμές!