Παγκόσμια πρωτιά για τα καταστήματα Holland & Barrett στο Alpha Mega και στο Παραλίμνι!

Μια πολύ σημαντική διάκριση κατέκτησαν τα καταστήματα Holland & Barrett Alpha Mega και Holland & Barrett Παραλίμνι του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ. Κατέλαβαν την πρώτη θέση παγκόσμια, ως ‘Star Stores’ για το μήνα Φεβρουάριο, ανάμεσα σε περισσότερα από 1600 καταστήματα της κορυφαίας διεθνούς αλυσίδας υγείας και ευεξίας Holland & Barrett.

Η αξιολόγηση στην οποία ξεχώρισαν τα Η&B Alpha Mega και Η&Β Παραλίμνι, περιλαμβάνει μια σειρά δεικτών απόδοσης στους τομείς:

  • Άνεση και Ευκολία Αγορών. Το κατάστημα διαθέτει όλες τις απαραίτητεςσημάνσεις που βοηθούν τον πελάτη να εντοπίσει γρήγορα το προϊόν που επιθυμεί και να αντιληφθεί εύκολα τις υφιστάμενες προσφορές. Δημιουργείται έτσι μια ευχάριστη εμπειρία αγορών!
  • Φιλική Εξυπηρέτηση. Η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι το Α και το Ω. Η γνώση, ο επαγγελματισμός και η φιλικότητα, συνυπάρχουν στους Συμβούλους Ευεξίας των H&B, ώστε να μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Αυτή η παγκόσμια επιτυχία αποτελεί μεγάλη ευθύνη για τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και τα καταστήματα Holland & Barrett στην Κύπρο. Ευθύνη αφοσίωσης στην ποιότητα και στην εξέλιξη. Ευθύνη για μια προσπάθεια με στόχο να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και νιώθουν καλύτερα.

 

Σχετικά με τα Η&Β

Η Holland & Barrett κατέχει κορυφαία θέση στο λιανικό εμπόριο βιταμινών, μετάλλων και βοτανικών συμπληρωμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ απέκτησε την αντιπροσώπευση της αλυσίδας καταστημάτων Holland & Barrett στην Κύπρο το 2010, απαριθμώντας σήμερα 13 καταστήματα σε όλες τις πόλεις του νησιού, καθώς και διαδικτυακό κατάστημα στο www.hollandandbarrett.com.cy.

Τελευταία Νέα