Ο Όμιλος C.A.Papaellinas, μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν τη διανομή φαρμάκων, καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων και ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων.

«Μπορούμε να αντικρίζουμε το μέλλον με προοπτική και αισιοδοξία. Και αυτό, γιατί συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, παραμένοντας προσηλωμένοι στις αξίες μας. Ταυτίζοντας τους επιχειρηματικούς μας στόχους με την ευημερία των ανθρώπων μας, την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάπτυξη των πελατών και συνεργατών μας, καθώς και της κοινωνίας γενικότερα, η οποία τελικά αυτή μας συντηρεί και μας επιτρέπει να πραγματώνουμε το επιχειρηματικό μας όραμα.»

Χρήστος Παπαέλληνας, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής

H αποστολή μας

Να κάνουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νοιώθουν καλύτερα.

Ο στόχος αυτός είναι τόσο σημαντικός, που ενθαρρύνει τους ανθρώπους μας να συμβάλλουν ουσιαστικά – όχι μόνο στην εταιρεία, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία. Γιατί η αισιοδοξία μας είναι αυτή που εξυψώνει τις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες μας για έναν καλύτερο κόσμο.

Αυτό είναι αρκετό για να θέσουμε, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής μας, και έναν ακόμα μεγαλύτερο στόχο: να βάλουμε στο επίκεντρο κάθε επιχειρηματικής διαδικασίας και απόφασης την βιώσιμη ανάπτυξη. Ταυτίζοντας τους επιχειρηματικούς μας στόχους με ευημερία των ανθρώπων μας, την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάπτυξη των πελατών και συνεργατών μας, καθώς και της κοινωνίας γενικότερα.

Οι αξίες μας

Ακεραιότητα

Λειτουργούμε με διαφάνεια, ηθική και τιμιότητα. Πρωτοπορούμε, θέτοντας τα δικά μας παραδείγματα. Μένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας.

Υπευθυνότητα

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις πράξεις μας. Νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους μας, τους πελάτες, την κοινωνία και το περιβάλλον. Είμαστε αφοσιωμένοι στους προσωπικούς στόχους και στους στόχους της ομάδας μας.

Πρωτοπορία

Πρωτοπορούμε, θέτοντας τα δικά μας πρότυπα σε κάθε έναν από τους τομείς μας. Κοιτάμε μπροστά και τολμάμε να αμφισβητήσουμε το στάτους κβο. Ενστερνιζόμαστε την αλλαγή.

Πάθος

Έχουμε πάθος για τους ανθρώπους μας, τα προϊόντα μας και τους συνεργάτες μας. Σκεφτόμαστε θετικά, ενεργούμε με αυτοπεποίθηση και είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας.

Απλότητα

Στόχος μας είναι η απλότητα στον τρόπο εργασίας μας. Κρατάμε ανοικτές και καθαρές γραμμές επικοινωνίας. Έχουμε απλοποιήσει τις διαδικασίες για να μένουμε σε άμεση επαφή με το προσωπικό πρώτης γραμμής.

Σημεία σταθμοί

Στα 90 χρόνια της δημιουργικής του πορείας ο Όμιλος C.A.Papaellinas έχει αντιμετωπίσει πολλές και σημαντικές προκλήσεις. Προκλήσεις που καθόρισαν την ανάπτυξή του μέσα από σημαντικούς σταθμούς και επιχειρηματικές επιτυχίες:

Preloader
 • Ίδρυση της μητρικής εταιρείας C.A.Papaellinas Ltd

  Ίδρυση της μητρικής εταιρείας C.A.Papaellinas Ltd

  Ίδρυση της μητρικής εταιρείας C.A.Papaellinas Ltd

 • Έναρξη συνεργασίας με την Εταιρεία Sandoz Chemicals

  Έναρξη συνεργασίας με την Εταιρεία Sandoz Chemicals

  Έναρξη συνεργασίας με την Εταιρεία Sandoz Chemicals

 • Έναρξη συνεργασίας με την Εταιρεία Organon Pharmaceuticals

  Έναρξη συνεργασίας με την Εταιρεία Organon Pharmaceuticals

  Έναρξη συνεργασίας με την Εταιρεία Organon Pharmaceuticals

 • Εισαγωγή στην Κύπρο των καλλυντικών Max Factor

  Εισαγωγή στην Κύπρο των καλλυντικών Max Factor

  Εισαγωγή στην Κύπρο των καλλυντικών Max Factor

 • Έναρξη συνεργασίας με την Kimberly Clark και εισαγωγή στην Κύπρο του Kleenex

  Έναρξη συνεργασίας με την Kimberly Clark και εισαγωγή στην Κύπρο του Kleenex

  Έναρξη συνεργασίας με την Kimberly Clark και εισαγωγή στην Κύπρο του Kleenex

 • Επέκταση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας στους τομείς των καταναλωτικών και καλλυντικών προϊόντων

  Επέκταση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας στους τομείς των καταναλωτικών και καλλυντικών προϊόντων

  Επέκταση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας στους τομείς των καταναλωτικών και καλλυντικών προϊόντων

 • Συνεργασία με την Εταιρεία φαρμάκων Beecham και εισαγωγή του πρώτου αντιβιοτικού  πενικιλίνης, «Penbritin»

  Συνεργασία με την Εταιρεία φαρμάκων Beecham και εισαγωγή του πρώτου αντιβιοτικού  πενικιλίνης, «Penbritin»

  Συνεργασία με την Εταιρεία φαρμάκων Beecham και εισαγωγή του πρώτου αντιβιοτικού  πενικιλίνης, «Penbritin»

 • Επέκταση συνεργασίας με την Εταιρεία Beecham Καταναλωτικά (Brylcreem, Vozin)

  Επέκταση συνεργασίας με την Εταιρεία Beecham Καταναλωτικά (Brylcreem, Vozin)

  Επέκταση συνεργασίας με την Εταιρεία Beecham Καταναλωτικά (Brylcreem, Vozin)

 • Άνοιγμα του πρώτου καταστήματος Beauty Line

  Άνοιγμα του πρώτου καταστήματος Beauty Line

  Άνοιγμα του πρώτου καταστήματος Beauty Line

 • Ίδρυση της Εταιρείας Pharmacy Line, Δημιουργία Κοινοπραξίας και σύσταση της Εταιρείας με την επωνυμία «Καπακιώτης & Παπαέλληνας»

  Ίδρυση της Εταιρείας Pharmacy Line, Δημιουργία Κοινοπραξίας και σύσταση της Εταιρείας με την επωνυμία «Καπακιώτης & Παπαέλληνας»

  Ίδρυση της Εταιρείας Pharmacy Line, Δημιουργία Κοινοπραξίαςκαι σύσταση της Εταιρείας με την επωνυμία «Καπακιώτης & Παπαέλληνας»

 • Βραβείο Best Workplace IN Business Awards.

  Βραβείο Best Workplace IN Business Awards.

  Βραβείο Best Workplace IN Business Awards.

 • Εξαγορά της Εταιρείας Δημητριάδης & Παπαέλληνας, Ίδρυση της Εταιρείας HealthLine, Λειτουργία Νέου Κέντρου Διανομής Καταναλωτικών Προϊόντων

  Εξαγορά της Εταιρείας Δημητριάδης & Παπαέλληνας, Ίδρυση της Εταιρείας HealthLine, Λειτουργία Νέου Κέντρου Διανομής Καταναλωτικών Προϊόντων

  Εξαγορά της Εταιρείας Δημητριάδης & Παπαέλληνας,  Ίδρυση της Εταιρείας HealthLine, Λειτουργία Νέου Κέντρου Διανομής Καταναλωτικών Προϊόντων

 • Έναρξη λειτουργίας των Καταστημάτων Holland & Barrett

  Έναρξη λειτουργίας των Καταστημάτων Holland & Barrett

  Έναρξη λειτουργίας των Καταστημάτων Holland & Barrett

 • Έναρξη λειτουργίας των Καταστημάτων Yves Rocher, Λειτουργία νέας Μονάδας Διανομής και Ανασυσκευασίας Φαρμάκων PharmacyLine

  Έναρξη λειτουργίας των Καταστημάτων Yves Rocher, Λειτουργία νέας Μονάδας Διανομής και Ανασυσκευασίας Φαρμάκων PharmacyLine

  Έναρξη λειτουργίας των Καταστημάτων Yves Rocher, Λειτουργία νέας Μονάδας Διανομής και Ανασυσκευασίας Φαρμάκων PharmacyLine

 • Στρατηγική Συνεργασία στον τομέα 3PL με τη Diakinisis, Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στο Transport & Logistics Awards

  Στρατηγική Συνεργασία στον τομέα 3PL με τη Diakinisis, Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στο Transport & Logistics Awards

  Στρατηγική Συνεργασία στον τομέα 3PL με τη Diakinisis, Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στο Transport & Logistics Awards

 • Νέα αλυσίδα καταστημάτων Selekt Beauty

  Νέα αλυσίδα καταστημάτων Selekt Beauty

  Νέα αλυσίδα καταστημάτων Selekt Beauty

 • Διάκριση με την υψηλότερη διεθνή διάκριση ανθρώπινου δυναμικού «Investors in People Platinum» κατέκτησε ο Όμιλος C.A.Papaellinas, μετά την ανεξάρτητη αξιολόγησή του με βάση το Πρότυπο Investors in People (IIP).

  Διάκριση με την υψηλότερη διεθνή διάκριση ανθρώπινου δυναμικού «Investors in People Platinum» κατέκτησε ο Όμιλος C.A.Papaellinas, μετά την ανεξάρτητη αξιολόγησή του με βάση το Πρότυπο Investors in People (IIP).

  Διάκριση με την υψηλότερη διεθνή διάκριση ανθρώπινου δυναμικού «Investors in People Platinum» κατέκτησε ο Όμιλος C.A.Papaellinas, μετά την ανεξάρτητη αξιολόγησή του με βάση το Πρότυπο Investors in People (IIP).

 • Διάκριση με βραβείο Gold στην κατηγορία Excellence in Leadership Development και βραβείο Bronze στην κατηγορία Innovative Use of HR Technologies στα Cyprus HR Awards

  Διάκριση με βραβείο Gold στην κατηγορία Excellence in Leadership Development και βραβείο Bronze στην κατηγορία Innovative Use of HR Technologies στα Cyprus HR Awards

  Διάκριση με βραβείο Gold στην κατηγορία Excellence in Leadership Development και βραβείο Bronze στην κατηγορία Innovative Use of HR Technologies στα Cyprus HR Awards

 • Δύο διακρίσεις για τον Όμιλό C.A. Papaellinas στις κατηγορίες «Κοινωνικές Δράσεις» και «Εκπαίδευση-Υποτροφίες» στα Cyprus Responsible Business Awards 2019.

  Δύο διακρίσεις για τον Όμιλό C.A. Papaellinas στις κατηγορίες «Κοινωνικές Δράσεις» και «Εκπαίδευση-Υποτροφίες» στα Cyprus Responsible Business Awards 2019.

  Δύο διακρίσεις για τον Όμιλό C.A. Papaellinas στις κατηγορίες «Κοινωνικές Δράσεις» και «Εκπαίδευση-Υποτροφίες» στα Cyprus Responsible Business Awards 2019.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ζωή στη C.A. Papaellinas είναι απαιτητική, “τρέχει” με γρήγορους ρυθμούς και προσφέρει δίκαιες ανταμοιβές και συναρπαστικές ευκαιρίες μάθησης, εξέλιξης και ανέλιξης. Προάγουμε έναν χώρο εργασίας δίχως αποκλεισμούς, εξασφαλίζοντας την ισότητα και τη διαφάνεια σε όλες μας τις διαδικασίες.

Αποδεχτείτε την πρόκληση. Ελάτε στην ομάδα μας!

ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΜΑΣ

Η βιωσιμότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του τρόπου που ενεργούμε ως επιχείρηση. Η δέσμευση σε βιώσιμες πρακτικές είναι βαθιά εδραιωμένη στην αποστολή, τις αξίες και την επιχειρηματική στρατηγική της εταιρείας μας. Καθορίζει κάθε μας απόφαση, διασφαλίζοντας ότι δημιουργούμε διαχρονική αξία και αειφόρο ανάπτυξη.