Η πρώτη μάρκα βοτανικών καλλυντικών στη Γαλλία

Το 2014 η C.A.Papaellinas απέκτησε τη διανομή της επωνυμίας Yves Rocher, της πρώτης μάρκας βοτανικών καλλυντικών στη Γαλλία.

Η εταιρία είναι η μοναδική στον κόσμο η οποία ελέγχει το σύνολο του κύκλου εργασιών, από τη καλλιέργεια και τη παραγωγή μέχρι την χρήση τους από 30 εκατομμύρια πελάτες της, σε περισσότερες από 90 χώρες.

Οι επιστήμονες-ερευνητές της Yves Rocher συνδυάζοντας τη γνώση της φύσης μέσα από τον Βοτανικό κήπο της στο La Gacilly, αναπτύσσουν, εξελίσσουν και ερευνούν περίπου 30 νέα φυτικά δραστικά συστατικά κάθε χρόνο.

Βασισμένη στη καινοτόμα τεχνογνωσία – τη Φυτική Κοσμετολογία – η Yves Rocher δημιουργεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς σε πολύ προσιτές τιμές για όλες τις γυναίκες και τις προτρέπει να νιώσουν ευεξία, να γεμίσουν θετική ενέργεια από… μέσα!

Το δίκτυο καταστημάτων των Yves Rocher στην Κύπρο αποτελείται από 6 καταστήματα και παρουσία στα καταστήματα Selekt και Beauty Outlet, ενώ σχεδιάζεται περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

To Πρόγραμμα Πιστότητας Benefits σας ανταμείβει με μοναδικά προνόμια κάθε φορά που ψωνίζετε σε μία από τις αλυσίδες καταστημάτων του Ομίλου: Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher, Selekt Beauty and Beauty Outlet.

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Μέσα από ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων που πρεσβεύουν τις αλυσίδες Beauty Line, Holland and Barret, Yves Rocher, Selekt και Beauty Outlet, στοχεύουμε στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο.