Οι τελευταίες τάσεις ομορφιάς !

Τα καταστήματα καλλυντικών Selekt Beauty άνοιξαν τις πόρτες τους το 2020 με στόχο να προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων μακιγιάζ, καλλυντικών και περιποίησης προσώπου που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις ομορφιάς, πρεσβεύοντας αυτό ακριβώς που επιτάσσει η εποχή: καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα.

Selekt Sustainability

Από ονειρεμένες παλέτες σκιών, αφρόλουτρα που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις, κρέμες σώματος και gadgets ομορφιάς, τα Selekt Beauty προσφέρουν ένα μοναδικό χώρο ομορφιάς όπου η αναζήτηση και η ανακάλυψη νέων προϊόντων αποτελεί μια διασκεδαστική εμπειρία ομορφιάς.

Επιπρόσθετα, οι πελάτες των καταστημάτων Selekt Beauty απολαμβάνουν εκτός από συμβουλές ομορφιάς από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του και δωρεάν υπηρεσίες μακιγιάζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

To Πρόγραμμα Πιστότητας myBENEFITS σας ανταμείβει με μοναδικά προνόμια κάθε φορά που ψωνίζετε σε μία από τις αλυσίδες καταστημάτων του Ομίλου: Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher, Selekt Beauty and Beauty Outlet.

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Μέσα από ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων που πρεσβεύουν τις αλυσίδες Beauty Line, Holland and Barrett, Yves Rocher, Selekt Beauty και Beauty Outlet, στοχεύουμε στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο.