Πρόγραμμα Πιστότητας myBENEFITS

Το 1997 δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών, “Beauty Line card”.

Κύριος στόχος ήταν η δημιουργία μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους πελάτες και η βελτίωση της εξυπηρέτησης μέσω της συλλογής και ανάλυσης σημαντικών πληροφοριών σχετικά με τις ανάγκες των πελατών.

Περισσότερα προνόμια στο χέρι σας!

Το 2015, προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη των πελατών μας, το Πρόγραμμα Πιστότητας Beauty Line αντικαθίσταται από το Πρόγραμμα Πιστότητας myBENEFITS. Το νέο πρόγραμμα εξασφαλίζει επιπλέον προνόμια σε περισσότερα από 44 καταστήματα σε όλη την Κύπρο των αλυσίδων Beauty Line, Yves Rocher, Holland & Barrett, Selekt Beauty και Beauty Outlet.

Το Πρόγραμμα Πιστότητας myBENEFITS αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα προγράμματα πιστότητας στην αγορά, με αποκλειστικά προνόμια και πάνω από 180.000 μέλη.

Γραφτείτε τώρα στο πρόγραμμα και απολαύστε τα μοναδικά προνόμια.

Εγγραφή
BEAUTYLINE.COM.CY

Το BeautyLine.com.cy αποτελεί μια ποιοτική προέκταση της προσωπικότητας του Beauty Line. O καταναλωτής μπορεί να ανακαλύψει μια τεράστια γκάμα καλλυντικών, να κάνει τις αγορές του οποιαδήποτε ώρα της μέρας, καθώς και να επωφεληθεί από αποκλειστικά προνόμια και προσφορές.

Ανακαλύψτε το!
ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Μέσα από ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων που πρεσβεύουν τις αλυσίδες Beauty Line, Holland and Barrett, Yves Rocher, Selekt Beauty και Beauty Outlet, στοχεύουμε στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο.

Βρείτε μας δίπλα σας