Η κορυφαία εταιρεία στο εμπόριο βιταμινών, μετάλλων και βοτανικών συμπληρωμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Holland & Barrett κατέχει κορυφαία θέση στο λιανικό εμπόριο βιταμινών, μετάλλων και βοτανικών συμπληρωμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο όμιλος C.A.Papaellinas απέκτησε την αντιπροσώπευση της αλυσίδας καταστημάτων Holland & Barrett στην Κύπρο το 2010, απαριθμώντας σήμερα 14 καταστήματα σε όλες τις πόλεις του νησιού.

Τα καταστήματα προσφέρουν μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως συμπληρώματα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, την καθημερινή υγεία και την ρύθμιση σωματικού βάρους.

Επιπλέον, η γκάμα των καταστημάτων περιλαμβάνει συμπληρώματα τα οποία βοηθούν σε προβλήματα του καρδιαγγειακού συστήματος, στην υγεία των αρθρώσεων, των μυών και των οστών, καθώς και βιταμίνες που ενισχύουν τη μνήμη και τη συγκέντρωση, αθλητικά συμπληρώματα και ειδικά σκευάσματα για την υγεία της κάθε γυναίκας αλλά και ποικιλία σε υγιεινά τρόφιμα.

Στο πλαίσιο αυτό, το προσωπικό των καταστημάτων Holland & Barrett, παίρνει ένα από τα πιο εκτεταμένα και εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού στο λιανικό εμπόριο, ώστε να είναι άρτια καταρτισμένο να καθοδηγήσει τους πελάτες των καταστημάτων σχετικά με θέματα διατροφής και διατροφικών συμπληρωμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

To Πρόγραμμα Πιστότητας Benefits σας ανταμείβει με μοναδικά προνόμια κάθε φορά που ψωνίζετε σε μία από τις αλυσίδες καταστημάτων του Ομίλου: Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher, Selekt Beauty and Beauty Outlet.

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Μέσα από ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων που πρεσβεύουν τις αλυσίδες Beauty Line, Holland and Barret, Yves Rocher, Selekt και Beauty Outlet, στοχεύουμε στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο.