Η κορυφαία εταιρεία στο εμπόριο βιταμινών, μετάλλων και βοτανικών συμπληρωμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Holland & Barrett είναι ένας από τους κορυφαίους λιανοπωλητές προϊόντων Υγείας και Ευεξίας Παγκοσμίως και ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη, με παρουσία 150 χρόνων στην αγορά του Ηνωμένου Βασίλειου. Παρέχει στους πελάτες του ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, μετάλλων, συμπληρωμάτων διατροφής, εξειδικευμένων τροφίμων και φυσικών προϊόντων ομορφιάς.

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ απέκτησε την αντιπροσώπευση της αλυσίδας καταστημάτων Holland & Barrett στην Κύπρο το 2010. Έκτοτε απαριθμεί 14 φυσικά καταστήματα σε όλες τις πόλεις του νησιού και διαρκώς διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της, προσφέροντας στον καταναλωτή περισσότερα σημεία επαφής και αγοράς προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Το Holland & Barrett προσφέρει ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, συμπληρωμάτων διατροφής, προϊόντων καθαρής ομορφιάς, αθλητικών συμπληρωμάτων, εξειδικευμένων τροφών και ροφημάτων, καθώς και προϊόντων διαχείρισης του σωματικού βάρους.

Οι Σύμβουλοι Ευεξίας του Holland & Barrett εκπαιδεύονται σε ένα από τα πιο εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης, μέσω της Διεθνούς Ακαδημίας Εκπαίδευσης Holland & Barrett.

Όλοι οι Σύμβουλοι Ευεξίας είναι πλήρως καταρτισμένοι τόσο σε θέματα ασφάλειας των προϊόντων, όσο και αντενδείξεων, ενώ μπορούν να παρέχουν συμβουλές για μια ποικιλία διαφορετικών ιατρικών καταστάσεων, ακόμα και για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

To Πρόγραμμα Πιστότητας Benefits σας ανταμείβει με μοναδικά προνόμια κάθε φορά που ψωνίζετε σε μία από τις αλυσίδες καταστημάτων του Ομίλου: Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher, Selekt Beauty and Beauty Outlet.

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Μέσα από ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων που πρεσβεύουν τις αλυσίδες Beauty Line, Holland and Barret, Yves Rocher, Selekt Beauty και Beauty Outlet, στοχεύουμε στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο.