Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία SURE FOOD LTD, όπου αυτή καθιερώνεται ως ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Ομίλου στον τομέα του HORECA

Σε μια σημαντική επιχειρηματική συνεργασία προχώρησε ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, ο οποίος από 1η Μαρτίου ανέθεσε την αποκλειστική προώθηση, πώληση και διανομή των καταναλωτικών του προϊόντων στον τομέα της μαζικής εστίασης και τον κλάδο των ξενοδοχείων (HORECA) στην SURE FOOD LTD.

Οι δύο εταιρείες μετά από ενδελεχή αξιολόγηση και μελέτη της αγοράς και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, κατέληξαν σε μια συμφωνία συνεργασίας κοινής ωφελείας, με στόχο την ανάπτυξη της δραστηριότητας των καταναλωτικών προϊόντων του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ στο κανάλι του HORECA, φέρνοντας τα πιο κοντά στον καταναλωτή.

Σχετικά με την SURE FOOD LTD

Η Sure Food Ltd προσφέρει έναν κόσμο τροφίμων και ποτών στον επιχειρηματικό τομέα του HORECA σε όλη την Κύπρο.

Η ομάδα πωλήσεων της SURE FOOD LTD εξασφαλίζει εθνική κάλυψη περισσότερων από 1000 καταστημάτων τόσο στον τομέα λιανικής όσο και στον τομέα HORECA, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων, καφετεριών, ξενοδοχείων κτλ.

Η ομάδα της SURE FOOD LTD έχει μια αποδεδειγμένη διαδρομή όσον αφορά τη διανομή προϊόντων στις διάφορες κατηγορίες προϊόντων, ακολουθώντας  μια πρακτική η οποία παρακολουθεί και διασφαλίζει την κατάλληλη κατάσταση αποθεμάτων, εναλλαγή και παρουσίαση για την επίτευξη των υψηλότερων δυνατών πωλήσεων και ικανοποίησης των πελατών.

Σχετικά με τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν τη διανομή φαρμάκων, καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων και ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων που αντιπροσωπεύουν οι επωνυμίες: Beauty Line, Holland & Barrett, Selekt Beauty, Yves Rocher και Beauty Outlet.

Μέσα από τη σχέση εμπιστοσύνης με τον κύπριο καταναλωτή, ο Όμιλος υλοποιεί τη στρατηγική της μεθοδικής επέκτασής του και ανοίγει νέους δρόμους ποιότητας και αξιοπιστίας, έχοντας ήδη καθιερωθεί σαν ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο.

Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ πιστεύει στην ανάπτυξη με επιχειρηματική ηθική. Επιλέγει την κατεύθυνση της βιωσιμότητας, ως τη μοναδική ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στις νέες προκλήσεις, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στη διασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας, της οικονομικής προόδου και της προστασίας του περιβάλλοντος.