Ο Όμιλος C.A.PAPAELLINAS αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των καλλυντικών SHISEIDO στην Κύπρο

By 20 Μαΐου 2019 4 Ιουνίου, 2020 Δελτία Τύπου

Ο Όμιλος C.A.PAPAELLINAS ανακοινώνει μια πολύ σημαντική επιχειρηματική εξέλιξη που αφορά την συνεργασία του με τον κορυφαίο ιαπωνικό οίκο καλλυντικών Shiseido.

Ο Όμιλος C.A.PAPAELLINAS ενισχύει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς με τον Όμιλο Shiseido, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διανομή και της μάρκας καλλυντικών SHISEIDO στην κυπριακή αγορά. To αποτέλεσμα αυτό αντανακλά την πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση του Ομίλου στο χώρο των καλλυντικών ομορφιάς και περιποίησης. Ο Όμιλος C.A.PAPAELLINAS, ήδη διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό του καταξιωμένα διεθνή brands που περιλαμβάνουν CHANEL, HERMES, SISLEY, LA PRAIRIE, D&G και BULGARI.

Αυτή η νέα συνεργασία αναμένεται να αυξήσει σημαντικά το μερίδιο του Ομίλου στις κατηγορίες του μακιγιάζ, της περιποίησης προσώπου, σώματος και αντηλιακών προϊόντων. Θα συμβάλλει επίσης στην υλοποίηση του αναπτυξιακού πλάνου του Ομίλου την επόμενη πενταετία.

Ο Όμιλος C.A.PAPAENLLINAS επενδύει μεθοδικά σε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και συνεργασίες. Στόχος του είναι η συνεχή ενδυνάμωση της ηγετικής του θέσης στους τομείς που δραστηριοποιείται και που τον καθιέρωσαν ως τον ισχυρότερο Όμιλο προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο.