Οι φημισμένες κάψουλες illy® συμβατές με μηχανές Nespresso στην Kυπριακή αγορά, από τον Όμιλο C.A.Papaellinas!

By 8 Ιουλίου 2020 14 Ιουλίου, 2020 Δελτία Τύπου, Νέα

Οι φημισμένες κάψουλες illy® συμβατές με μηχανές Nespresso στην Kυπριακή αγορά, από τον Όμιλο C.A.Papaellinas!

Σε μια σημαντική επιχειρηματική συνεργασία προχώρησε ο Όμιλος C.A.Papaellinas που αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία και τη διανομή σε σημεία λιανικής πώλησης στην Κύπρο των καψουλών illy® συμβατές με μηχανές Nespresso. 

Οι κάψουλες illy® NCC παράγονται από την Jacobs Douwe Egberts (JDE), εφαρμόζοντας τα αυστηρά ποιοτικά πρότυπα της διάσημης ιταλικής μάρκας καφέ illy®. Το αποτέλεσμα είναι η παρασκευή ενός τέλειου espresso με πλούσιο σώμα, έντονο άρωμα και βελούδινη κρέμα που διαρκεί. Οι κάψουλες αλουμινίου περιέχουν 9 διαφορετικές ποικιλίες καφέ 100% Arabica και είναι διαθέσιμες σε 4 ξεχωριστές γεύσεις: Espresso Classico Classic Roast, Espresso Intenso Bold Roast Espresso, Espresso Forte Extra Bold Roast, Classic Roast Lungo και Espresso Decaffeinato.

Αυτή η νέα συνεργασία αναμένεται να προσδώσει νέα δυναμική και να αυξήσει το μερίδιο του Ομίλου σε μια από τις πιο ανερχόμενες κατηγορίες καφέ, τις καψούλες espresso για το σπίτι. Ταυτόχρονα ενισχύει την στρατηγική του Ομίλου για τη διάθεση επώνυμων προϊόντων FMCB που διακρίνονται για την ποιότητά τους.

Τελευταία Νέα