Εύης Γερμανός: Αναλαμβάνει καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή των Προϊόντων Ευρείας διανομής της C.A. Papaellinas

By 20 Μαΐου 2020 Νέα

Το νευραλγικό κομμάτι της διεύθυνσης του Τμήματος των Προϊόντων Ευρείας διανομής (FMCB) του Ομίλου C.A. Papaellinas αναλαμβάνει ο Εύης Γερμανός, έπειτα από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων και βαρύνουσα θέση στο λιανικό εμπόριο.

Ο νέος Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου, έχει εργαστεί σε θέσεις Γενικής Διεύθυνσης σε εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ τα τελευταία χρόνια διετέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων της CTC Argosy.

Ως Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος των Προϊόντων Ευρείας διανομής (FMCB), ο Εύης Γερμανός, θα έχει την ευθύνη της υλοποίησης του δεκαετούς στρατηγικού πλάνου του Ομίλου C.A. Papaellinas το οποίο στοχεύει στην περαιτέρω ισχυροποίηση της ηγετικής θέσης του Ομίλου στα προϊόντα και τις κατηγορίες που ήδη επιχειρεί και ταυτόχρονα στην εισαγωγή και ανάπτυξη νέων προϊόντων και κατηγοριών που αντικατοπτρίζουν τις αναδυόμενες καταναλωτικές τάσεις και ανάγκες όσων αφορά την διατροφή, την ευεξία και την περιποίηση.

Αξίζει να σημειωθεί,  ότι ο νέος Εμπορικός Διευθυντής θα επικεντρωθεί στη βιώσιμη ανάπτυξη, κάτι που αποτελεί το θεμέλιο πυλώνα της στρατηγικής του Ομίλου. Στόχος είναι η επίτευξη οικονομικών αποτελεσμάτων, μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα σε όλη την αλυσίδα αξίας.