Δύο διακρίσεις για τη C.A. Papaellinas στα Cyprus Responsible Business Awards 2019!

By 20 Μαΐου 2019 4 Ιουνίου, 2020 Δελτία Τύπου

Ο Όμιλος C.A. Papaellinas απέσπασε τιμητικά βραβεία στις κατηγορίες «Κοινωνικές Δράσεις» και «Εκπαίδευση-Υποτροφίες»

Με δύο τιμητικές βραβεύσεις, διακρίθηκε ο Όμιλος C.A. Papaellinas στην τελετή απονομής των Cyprus Responsible Business Awards 2019 που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης.

Τα βραβεία «Cyprus Responsible Business Awards ’19», που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη χρονιά στην Κύπρο, από τον Εκδοτικό Οίκο Δία και Τηλεόραση Σίγμα και την Boussias Communications, στόχο έχουν την ανάδειξη των άριστων πρακτικών και των καινοτόμων δράσεων κάθε υπεύθυνης επιχείρησης, η οποία δεσμεύεται στις αρχές της αειφορίας, της εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Στην τελετή βράβευσης, η C.A. Papaellinas διακρίθηκε:

  • Στην κατηγορία «Κοινωνικές Δράσεις» με Gold Η διάκριση αυτή αφορά το πολυσχιδές πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων που υλοποιεί ο Όμιλος, στους τομείς της υγείας, της παιδείας, του αθλητισμού, του εθελοντισμού, της οδικής ασφάλειας και της στήριξης της τοπικής κοινωνίας.
  • Στην κατηγορία «Εκπαίδευση-Υποτροφίες» με Bronze Η αναγνώριση αυτή αποτελεί επιστέγασμα των συνεχών επενδύσεων του Ομίλου, στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων του, προσφέροντας μεθοδικά προγράμματα διαρκής ανάπτυξης καριέρας και ανάδειξης ταλέντων μέσω ποικίλων μορφών εκπαίδευσης, όπως: e-learning, σεμιναρίων στην Κύπρο και το εξωτερικό, εκπαιδευτικά εργαστήρια, συμμετοχές σε συνέδρια, Coaching and Mentoring, on the job training καθώς και απόκτηση Ακαδημαϊκών και Επαγγελματικών Τίτλων.

Στο πλαίσιο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος C.A. Papaellinas είναι ο πρώτος οργανισμός στην Κύπρο που εξέδωσε και συνεχίζει να εκδίδει Απολογισμό Βιωσιμότητας, ακολουθώντας τα διεθνώς αναγνωριζόμενα πρότυπα GRI, αποδεικνύοντας την ισχυρή δέσμευση της εταιρείας σε μία ανάπτυξη που συμβάλει στην ευημερία των ανθρώπων και συνεργατών της, στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς και της ανάπτυξης κοινωνίας γενικότερα.