Σύμβουλοι Ευεξίας

Η Εταιρεία Health Line, μέρος του Ομίλου C.A. Papaellinas, αντιπρόσωπος των Holland & Barrett, των φημισμένων καταστημάτων με επιλεγμένα προϊόντα διατροφής και υγείας, ζητά να προσλάβει Συμβουλους Ευεξίας για τα καταστήματα της Λευκωσίας και της Λάρνακας.

 

Θέση Εργασίας:

Η θέση αυτή απευθύνεται σε άτομα που έχουν πάθος με την καλή διατροφή. Ο/η κάτοχος της θέσης θα είναι μέρος μια νεανικής ομάδας πωλήσεων και θα παρέχει υποστήριξη και καθοδήγηση στους πελάτες των καταστημάτων σχετικά με θέματα διατροφής και διατροφικών συμπληρωμάτων. Επιπρόσθετα, θα συμμετέχει και θα εφαρμόζει διάφορες προωθητικές ενέργειες στο κατάστημα του/της.

Για την σωστή προετοιμασία, οι νέοι Σύμβουλοι Ευεξίας θα λαμβάνουν εντατική εκπαίδευση για τα προϊόντα, το κατάστημα και τον τρόπο εξυπηρέτησης.

Προσόντα και Προσωπικά Χαρακτηριστικά:

  • Πτυχίο στον τομέα της Διατροφής ή Υγείας θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν
  • Eμπειρία στο χώρο των πωλήσεων (retail) θα θεωρηθεί σαν επιπρόσθετο προσόν
  • Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας
  • Προσανατολισμό προς τον πελάτη
  • Άριστες ικανότητες συνεργασίας και επικοινωνίας
  • Υπευθυνότητα και ακεραιότητα

Πακέτο απολαβών:

Το πακέτο απολαβών θα είναι ανάλογα με την εμπειρία και τα προσόντα και θα περιλαμβάνει 13ο μισθό, ταμείο προνοίας, ιατροφαρμακευτική, ασφάλεια ζωής, έκπτωση στα προϊόντα του Ομίλου και συνεχής εκπαίδευση.

Αποστολή βιογραφικού:

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους  στο recruitment@cap.com.cy, διευκρινίζοντας τη θέση που τους ενδιαφέρει.