“Οι άνθρωποί μας είναι η βάση για την επιτυχία μας
και η έμπνευση για το μέλλον μας.
Επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη
και στην εξέλιξή τους.”

Μέλανι Μιχαηλίδου – Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Εταιρικών Υποθέσεων

Ευκαιρίες καριέρας

Γιατί να εργαστείς σε εμάς;

Επιδιώκουμε να εμπνέουμε και να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους μας, επειδή πιστεύουμε στο ταλέντο και στις δυνατότητές τους, καθώς και να τους παρέχουμε τα κατάλληλα εφόδια – γνώσεις, εργασιακό περιβάλλον, κίνητρα – ώστε να συμβάλλουν στην καινοτομία και να συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη του Ομίλου.

Ταυτόχρονα δίνουμε έμφαση στην προσέλκυση και διατήρηση ταλαντούχων νέων δημιουργώντας ευκαιρίες για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους μαζί μας και να αισιοδοξούν για το μέλλον τους.

Μέσω των ποικίλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και μεθόδων που εφαρμόζονται, ο Όμιλος στοχεύει στο να καλλιεργεί και να υποστηρίζει τη διά βίου μάθηση.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν θεματικές ενότητες, οι οποίες αφορούν όλα τα πεδία δραστηριοποίησής μας, ανάλογα με τις ειδικότερες απαιτήσεις του προγράμματος και τις διαφορετικές ανάγκες του εκπαιδευόμενου προσωπικού.

Μέθοδοι εκπαίδευσης εργαζομένων
• Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και Εργαστήρια
• Συμμετοχές σε Συνέδρια
• Coaching και Mentoring
• On the Job Τraining
• Απόκτηση Ακαδημαϊκών και Επαγγελματικών Τίτλων

Η προώθηση της ισότητας και της διαφορετικότητας, καθώς και η αρμονική σύνθεση διαφορετικών ικανοτήτων, ταλέντων και εμπειρίας εργαζομένων, καθορίζει την αναπτυξιακή προοπτική του Ομίλου.

Στο πλαίσιο αυτό, στον Όμιλό μας απαγορεύουμε κάθε μορφής διάκριση βάσει προσωπικών χαρακτηριστικών διαφορετικότητας όπως η εθνικότητα, το φύλο ή το θρήσκευμα.

Επιπρόσθετα, καταδικάζουμε απερίφραστα και απαγορεύουμε την αναγκαστική ή παιδική εργασία σε οποιαδήποτε μορφή της.

Όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, κάθε παραβίαση, από συνεργάτες, των όσων προβλέπονται από τον Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας του Ομίλου C.A.Papaellinas μπορεί να οδηγήσει σε τερματισμό της συνεργασίας.

Με κίνητρο να διατηρούμε τα μέλη μας διαρκώς ικανοποιημένα σε αναγνώριση των προσπαθειών τους, προσφέρουμε και μια σειρά από πρόσθετες παροχές:

• Ταμείο προνοίας
• Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
• Ασφάλεια ζωής & μόνιμης ολικής ανικανότητας
• Επίδομα τέκνου
• Έκπτωση στα προϊόντα του Ομίλου
• Θεσμοθετημένες καθώς και Ad Hoc εκδηλώσεις για το προσωπικό, όπως και οι ετήσιες χρηματικές βραβεύσεις των αριστούχων παιδιών συναδέλφων
• Επέκταση της άδειας μητρότητας μέχρι και 24 εβδομάδες. Οι νεαρές μητέρες μπορούν να επιλέξουν να λάβουν άδεια μητρότητας πέραν των 18 εβδομάδων που προβλέπει η νομοθεσία, λαμβάνοντας για τις έξι επιπλέον εβδομάδες το ήμισυ των κανονικών απολαβών τους
• Παρέχονται σε όλους τους νέους γονείς (άντρες και γυναίκες) κουπόνια αξίας 80 ευρώ μηνιαίως για αγορά παιδικών προϊόντων μέχρι το παιδί τους να φθάσει στην ηλικία των 2,5 ετών
• Κάλυψη των εξόδων φαρμακευτικής Αγωγής σε όσα μέλη του προσωπικού αντιμετωπίζουν προβλήματα τεκνοποίησης
• Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου

Eυκαιρίες καριέρας

Η ζωή στη C.A. Papaellinas είναι απαιτητική, τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και προσφέρει δίκαιες ανταμοιβές και συναρπαστικές ευκαιρίες μάθησης, εξέλιξης και ανέλιξης. Προάγουμε έναν χώρο εργασίας δίχως αποκλεισμούς, εξασφαλίζοντας την ισότητα και τη διαφάνεια σε όλες μας τις διαδικασίες.

Λειτουργός Παραγγελιών Καταναλωτικού
Λευκωσία
Βοηθός αποθήκης
Λευκωσία
Σύμβουλοι Ευεξίας
Λευκωσία
Παραλίμνι
Σύμβουλος Ομορφιάς
Λεμεσό

Tι λένε οι Άνθρωποί μας

Παναγιώτης ΔιονυσίουΔιευθυντής Τεχνολογίας και Πληροφορικής

Ο οργανισμός Παπαέλληνα δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους με προσόντα, όρεξη και ταλέντο να αναπτυχθούν. Επενδύει ανελλιπώς στην τεχνολογία, ως αναπόσπαστο κομμάτι του μετασχηματισμού και της εξέλιξης του Οργανισμού.

Μιχάλης ΟρφανίδηςChief Make Up Artist Beauty Line

Μια διαδρομή 20χρόνων σε ένα οργανισμό που στο επίκεντρο του έχει τον άνθρωπο. Ο δρόμος της επιτυχίας ήταν μέσα από ένα άρτιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ανέλιξης.

Γεωργία ΜιλήCategory Development Manager

Για μένα είναι πολύ σημαντικό να ξυπνώ το πρωί και να ξέρω ότι στο χώρο εργασίας μου με περιμένει η δεύτερη μου οικογένεια! Και αυτό βιώνω κάθε μέρα!

Έλενα ΣπανούΥπεύθυνη καταστημάτων SELEKT BEAUTY

Στον όμιλο μας υπάρχει το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας ώστε να μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Νιώθω τυχερή που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας με τις τόσο σημαντικές αξίες που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο.

Έλενα ΚυθραιώτουSenior Marketing Officer

Ένας όμιλος που επενδύει σταθερά στο μέλλον αλλά και στον άνθρωπο, παρέχοντάς του εργαλεία για να κτίσει μια επιτυχημένη καριέρα και να αισιοδοξεί για το μέλλον!

Άντρη ΚούκουSenior Director Pharmacies & Supplements

Σε μια γεμάτη 20χρονη πορεία, κρατώ ως πολύτιμα στοιχεία τη συνεχή εκπαίδευση που λαμβάνω είτε μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων αλλά κυρίως μέσω της καθημερινότητας και της τριβής με διάφορα επαγγελματικά θέματα. Ένα μεγάλο σχολείο που μου έχει προσφέρει σημαντικές εμπειρίες και με εξελίσσει διαρκώς τόσο σαν άνθρωπο αλλά κι ως επαγγελματία.