“Οι άνθρωποί μας είναι η βάση για την επιτυχία μας
και η έμπνευση για το μέλλον μας.
Επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη
και στην εξέλιξή τους.”

Μέλανι Μιχαηλίδου – Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Εταιρικών Υποθέσεων

Ευκαιρίες καριέρας

Γιατί να εργαστείς σε εμάς;

Επιδιώκουμε να εμπνέουμε και να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους μας, επειδή πιστεύουμε στο ταλέντο και στις δυνατότητές τους, καθώς και να τους παρέχουμε τα κατάλληλα εφόδια – γνώσεις, εργασιακό περιβάλλον, κίνητρα – ώστε να συμβάλλουν στην καινοτομία και να συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη του Ομίλου.

Ταυτόχρονα δίνουμε έμφαση στην προσέλκυση και διατήρηση ταλαντούχων νέων δημιουργώντας ευκαιρίες για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους μαζί μας και να αισιοδοξούν για το μέλλον τους.

Μέσω των ποικίλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και μεθόδων που εφαρμόζονται, ο Όμιλος στοχεύει στο να καλλιεργεί και να υποστηρίζει τη διά βίου μάθηση.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν θεματικές ενότητες, οι οποίες αφορούν όλα τα πεδία δραστηριοποίησής μας, ανάλογα με τις ειδικότερες απαιτήσεις του προγράμματος και τις διαφορετικές ανάγκες του εκπαιδευόμενου προσωπικού.

Μέθοδοι εκπαίδευσης εργαζομένων
• Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και Εργαστήρια
• Συμμετοχές σε Συνέδρια
• Coaching και Mentoring
• On the Job Τraining
• Απόκτηση Ακαδημαϊκών και Επαγγελματικών Τίτλων

Η προώθηση της ισότητας και της διαφορετικότητας, καθώς και η αρμονική σύνθεση διαφορετικών ικανοτήτων, ταλέντων και εμπειρίας εργαζομένων, καθορίζει την αναπτυξιακή προοπτική του Ομίλου.

Στο πλαίσιο αυτό, στον Όμιλο μας απαγορεύουμε κάθε μορφής διάκριση βάσει προσωπικών χαρακτηριστικών διαφορετικότητας όπως η εθνικότητα, το φύλο ή το θρήσκευμα.

Επιπρόσθετα, καταδικάζουμε απερίφραστα και απαγορεύουμε την αναγκαστική ή παιδική εργασία σε οποιαδήποτε μορφή της.

Όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, κάθε παραβίαση, από συνεργάτες, των όσων προβλέπονται από τον Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί να οδηγήσει σε τερματισμό της συνεργασίας.

Με κίνητρο να διατηρούμε τα μέλη μας διαρκώς ικανοποιημένα σε αναγνώριση των προσπαθειών τους, προσφέρουμε και μια σειρά από πρόσθετες παροχές:

• Ταμείο προνοίας
• Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
• Ασφάλεια ζωής & μόνιμης ολικής ανικανότητας
• Επίδομα τέκνου
• Έκπτωση στα προϊόντα του Ομίλου
• Θεσμοθετημένες καθώς και Ad Hoc εκδηλώσεις για το προσωπικό, όπως και οι ετήσιες χρηματικές βραβεύσεις των αριστούχων παιδιών συναδέλφων
• Επέκταση της άδειας μητρότητας μέχρι και 26 εβδομάδες. Οι νεαρές μητέρες μπορούν να επιλέξουν να λάβουν άδεια μητρότητας πέραν των 18 εβδομάδων που προβλέπει η νομοθεσία, λαμβάνοντας για τις έξι επιπλέον εβδομάδες το ήμισυ των κανονικών απολαβών τους
• Παρέχονται σε όλους τους νέους γονείς (άντρες και γυναίκες) κουπόνια αξίας 80 ευρώ μηνιαίως για αγορά παιδικών προϊόντων μέχρι το παιδί τους να φθάσει στην ηλικία των 2,5 ετών
• Κάλυψη των εξόδων φαρμακευτικής Αγωγής σε όσα μέλη του προσωπικού αντιμετωπίζουν προβλήματα τεκνοποίησης
• Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Ενισχύστε την ακαδημαϊκή σας πορεία και θέστε τις βάσεις για το μέλλον σας συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, του ισχυρότερου Όμιλου προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο.

Στον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ αποτελεί αξιακή μας αρχή η επένδυση στον άνθρωπο, στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του. Αυτό είναι που στοιχειοθετεί και τη βάση της επιτυχίας μας.

Με το Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης στοχεύουμε στην εργασιακή κατάρτιση των συμμετεχόντων μέσα στο σύγχρονο, καινοτόμο και απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον του  Ομίλου μας. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εργαστούν δίπλα σε έμπειρους επαγγελματίες, να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και ικανότητες, αλλά και να εφαρμόσουν σε πράξη όσα μαθαίνουν στο πανεπιστήμιο.

Το Πρόγραμμα αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του Ομίλου μας απέναντι στην Κοινωνία και τη νέα γενιά για ευημερία και μόρφωση, προσφέροντας την ευκαιρία ανάπτυξης μέσω της εργασιακής εμπειρίας και εκπαίδευσης.

Eυκαιρίες καριέρας

Η ζωή στον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ είναι απαιτητική, τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και προσφέρει δίκαιες ανταμοιβές και συναρπαστικές ευκαιρίες μάθησης, εξέλιξης και ανέλιξης. Προάγουμε έναν χώρο εργασίας δίχως αποκλεισμούς, εξασφαλίζοντας την ισότητα και τη διαφάνεια σε όλες μας τις διαδικασίες.

Λειτουργός Συμμόρφωσης
Λευκωσία
Shopper Marketing Officer
Λευκωσία
Λειτουργός Λογιστηρίου
Λευκωσία
Ιατρικούς Επισκέπτες
Βοηθός αποθήκης
Λευκωσία
Σύμβουλοι Ευεξίας
Λευκωσία
Σύμβουλοι Ομορφιάς
Brand Coordinator

Tι λένε οι Άνθρωποί μας

Παναγιώτης ΔιονυσίουΔιευθυντής Τεχνολογίας και Πληροφορικής

Ο οργανισμός Παπαέλληνα δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους με προσόντα, όρεξη και ταλέντο να αναπτυχθούν. Επενδύει ανελλιπώς στην τεχνολογία, ως αναπόσπαστο κομμάτι του μετασχηματισμού και της εξέλιξης του Οργανισμού.

Μιχάλης ΟρφανίδηςChief Make Up Artist Beauty Line

Μια διαδρομή 20χρόνων σε ένα οργανισμό που στο επίκεντρο του έχει τον άνθρωπο. Ο δρόμος της επιτυχίας ήταν μέσα από ένα άρτιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ανέλιξης.

Γεωργία ΜιλήCategory Development Manager

Για μένα είναι πολύ σημαντικό να ξυπνώ το πρωί και να ξέρω ότι στο χώρο εργασίας μου με περιμένει η δεύτερη μου οικογένεια! Και αυτό βιώνω κάθε μέρα!

Έλενα ΣπανούΥπεύθυνη καταστημάτων Selekt Beauty

Στον όμιλο μας υπάρχει το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας ώστε να μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Νιώθω τυχερή που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας με τις τόσο σημαντικές αξίες που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο.

Έλενα ΚυθραιώτουSenior Marketing Officer

Ένας όμιλος που επενδύει σταθερά στο μέλλον αλλά και στον άνθρωπο, παρέχοντάς του εργαλεία για να κτίσει μια επιτυχημένη καριέρα και να αισιοδοξεί για το μέλλον!

Άντρη ΚούκουSenior Director Pharmacies & Supplements

Σε μια γεμάτη 20χρονη πορεία, κρατώ ως πολύτιμα στοιχεία τη συνεχή εκπαίδευση που λαμβάνω είτε μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων αλλά κυρίως μέσω της καθημερινότητας και της τριβής με διάφορα επαγγελματικά θέματα. Ένα μεγάλο σχολείο που μου έχει προσφέρει σημαντικές εμπειρίες και με εξελίσσει διαρκώς τόσο σαν άνθρωπο αλλά κι ως επαγγελματία.