Θέτουμε τα υψηλότερα πρότυπα!

Για πάνω από μισό αιώνα,
η δική σας ασφάλεια βρίσκεται στον πυρήνα των όσων κάνουμε.

Με άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες καθώς και μια αυστηρή διαδικασία ασφαλείας, η οποία περιλαμβάνει ορθή αποθήκευση, συνεχής παρακολούθηση και διανομή βάση αυστηρών προδιαγραφών, διασφαλίζουμε την ασφάλεια των προϊόντων.

Στο πλαίσιο της διασφάλισης της ασφάλειας των προϊόντων, λαμβάνουμε τυχόν παράπονα απευθείας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και μέσω των πωλητών, των ιατρικών επισκεπτών και των διανομέων μας.

Καταναλωτικά προϊόντα

Κάθε παράπονο που εκφράζεται από πελάτη, συνεργάτη ή προμηθευτή, αποτελεί για εμάς, ευκαιρία για βελτίωση. Η διαδικασία που ακολουθείται διασφαλίζει τη σωστή καταγραφή των παραπόνων καθώς και την άμεση επίλυσή τους από τα αρμόδια τμήματα.

Φάρμακα

Η παρακολούθηση της ασφάλειας των φαρμακευτικών προϊόντων, μέσω της υπηρεσίας της Φαρμακοεπαγρύπνησης αποτελεί μία διαρκή διαδικασία για εμάς και έχει ως στόχο να διασφαλίσει ότι όλα τα φάρμακα παρακολουθούνται προσεκτικά μετά την κυκλοφορία τους στην αγορά.

Μέσω της Φαρμακοεπαγρύπνησης ανταποκρινόμαστε σε τυχόν παράπονα και προσφέρουμε άμεση ανταπόκριση, η οποία δεν μπορεί να υπερβεί τις 24 ώρες.

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να αναφέρετε κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια που παρουσιάστηκε με φάρμακο στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης είναι +357 22741741.

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Μέσα από ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων που πρεσβεύουν τις αλυσίδες Beauty Line, Holland and Barrett, Yves Rocher, Selekt και Beauty Outlet, στοχεύουμε στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα κοντά σας, και χαιρόμαστε να σας
ενημερώνουμε για τις δραστηριότητες, τα νέα μας και τις ιστορίες μας.

Ανακαλύψτε στο Newsroom μας όλα όσα συμβαίνουν στον Όμιλό μας!